Okulumuz Hakkında

Cumhuriyet Mahallesi 6601. Sokak No.14 Karşıyaka
 Fotoğrafı

VİZYON

Araştırmacı ve bilimsel düşünebilme becerisine sahip,öğrenmeyi yaşam boyu sürdüreceği bir beceri haline getirecek,çevresi ile etkili iletişim kurabilen,sevgi ile davranan ve paylaşmayı bilen,sağlıklı zihinsel psikolojik ve sosyal gelişime sahip sorumluluk sahibi ve öz güvenli bireyler haline getirmek.

MİSYON

Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı,Türk Milli Eğitim Temel Kanunu hedef ve ilkeleri çerçevesinde; kendisine, ailesine, ülkesine ve tüm insanlığa yararlı,laik, demokratik, ulusal, ve evrensel değerlerin bilincinde, dürüst, ilkeli, çevreye karşı duyarlı, sorumluluklarının bilincinde, iletişimi güçlü, özgüveni yüksek, ekip çalışmasına yatkın, bilim ve teknolojinin sunduğu imkanlardan üst düzeyde yararlanarak araştıran, sorgulayan, analiz ve sentez yapan, yaratıcı ve üretken, kendi sorumluluğunu üstlenen, öz disiplinli, toplumda varlığını hissettiren, kendisine ve çevresine saygılı, sorumlu bireyler yetiştiren seçkin bir okuldur.

Öğretmen

Rehber Öğretmen